Wazamba

Wazamba_logo
Bonus

100€

Bookmaker Wazamba är den efterlängtade produkten för 2019. Redan i början av sin verksamhet fick webbplatsen många fans. Denna bookmaker har många olika fördelar som kan göra det möjligt för den att slå igenom på den aktuella marknaden och till och med bli nummer ett bland konkurrenterna. En mycket attraktiv välkomstbonus, en modern webbplats med iögonfallande bilder, möjligheten att skapa din egen avatar och mycket mer. Det är värt att ta reda på mer om denna bookmaker.

➕ Nackdelar och fördelar med Wazamba bookmaker

Bland de fördelar som Wazamba bookmaker har är det värt att nämna:

 • många betalningsmetoder finns tillgängliga,
 • generös cashback på 15 %,
 • en lätt startbonus på upp till 100 €,
 • mycket attraktiv och färgstark grafik.

Wazamba Bookmaker har utan tvekan också vissa nackdelar, bland annat:

 • kraven i lojalitetsprogrammet är ganska höga,
 • stil och design kan tyckas för barnslig för vissa människor.

💰 Wazamba Bookmaker – välkomstbonus

Wazamba-1 Bonus, som väntar på helt nya användare hos Wazamba bookmaker, är en 100-procentig bonus upp till ett belopp på 100 € när du gör din första insättning med de angivna metoderna. Som om det inte vore nog kan du få 200 free spins som du kan använda på de bästa online-slotsen. För att vara berättigad till kampanjen måste du göra en minsta insättning på 45 pund. Omsättningskraven för bonusen är normalt 30 gånger på slots online.

Free spins delas ut till spelarens konto i 200 omgångar, 20 spins varje dag i tio dagar. Den första dosen av spins kommer att finnas på vårt användarkonto redan efter att du har gjort din insättning. Resten kommer att läggas till automatiskt efter 24 timmar. Om free spins inte automatiskt krediteras till din profil måste du kontakta kundtjänsten för att få dem att göra det manuellt.

Bonusen som beskrivs här kan aktiveras mycket snabbt genom att följa instruktionerna nedan:

 • för att skapa ett spelarkonto hos Wazamba bookmaker – du måste trycka på alternativet Jag vill spela, varefter du snabbt kommer att överföras till rätt adress. Kom ihåg att bekräfta din egen e-postadress,
 • ladda upp ditt konto för minst 45 PLN, med valfri betalningsmetod,
 • vår bonus kommer att delas ut automatiskt: vårt konto kommer att fördubbla den första insättningen och det kommer att finnas free spins.

100 € bonus – registrering100 € bonus – registrering

🎲 Wazamba Bookmaker – spel

Wazamba-2 Wazamba Bookmaker låter dig spela nästan alla spel från en erkänd utvecklare på marknaden. Det finns många spelautomater som väntar på spelarna, inte bara klassikerna som alla känner till, utan även de mindre populära, men inte mindre intressanta spelautomaterna. Du kan även hitta spel på TV- och filmlicenser, så att vi har en chans att spela för riktiga pengar. Det finns också livespel. Om vi vågar spela med en live dealer kan vi välja bland de bästa spelen, som Lighting Roulette eller Live Baccarat. Det är dock inte bara värt att spela de välkända och klassiska kortspelen och roulette, utan även några mer originella live dealer-spel. Med en croupier kan du också spela Monopoly, som är inspirerat av det mycket populära brädspelet.

✔️ Wazamba – registrering

Att registrera sig som spelare hos Wazamba bookmaker är mycket trevligt och enkelt. Den här operatören kommer till oss med initiativet och redan när vi skapar kontot har vi möjlighet att välja vilken hjälte som ska bli vår avatar i spelen.

Och här är stegen för registrering steg för steg:

 • välj mellan tre, din egen hjälte. Du måste sedan ange din egen e-postadress, ditt användarnamn, ditt inloggningsnummer, ditt telefonnummer och ditt lösenord. Kom ihåg att kryssa i ditt samtycke till behandling av personuppgifter och känn till villkoren. Vi har också möjlighet att få information om kampanjer och bonusar, men detta är inte ett obligatoriskt fält. Sedan behöver vi bara gå vidare till nästa steg genom att klicka på länken ”Nästa steg”,
 • ange namn, adress, födelsedatum, önskad valuta och land,
 • bekräfta med registreringsknappen. Därefter ska du kontrollera din e-postlåda och klicka på aktiveringslänken som skickas till dig.

💵 Wazamba – bonusar för stamkunder

Wazamba-3 Förutom startbonusen har Wazamba flera andra typer av möjligheter för användarna. En gång i veckan kan vi få en reload-bonus som ger oss 50 free spins bara för en insättning på 20 euro. Ännu bättre är att det kommer att finnas en helgens reloadbonus, som ger oss en 50-procentig insättningsbonus, upp till 2 500 euro, samt 50 helt gratis spins, endast för en minsta insättning på 50 euro. För att få bonusen måste du göra en insättning på fredag, lördag och söndag. Ett annat kampanjerbjudande är en ganska hög cashback, som ger 5-15 procent av dina pengar. Det exakta beloppet för cashback beror på spelarens status och den maximala insatsen för att spela med bonuspengar från bonusen är 20 €.


wazamba преглед wazamba 审查 wazamba recenze wazamba gennemgå wazamba recensie wazamba review wazamba ülevaade wazamba arvostelu wazamba revue wazamba übersicht wazamba αναθεώρηση wazamba felülvizsgálja wazamba recensione wazamba 見直し wazamba pārskats wazamba peržiūrėti wazamba recenzja wazamba revisão wazamba recenzie wazamba recenzia wazamba pregled wazamba revisar wazamba recension wazamba обзор