Intro

22BET Colombia

22BET Colombia är ett av de mest kända spelbolagen som är verksamma över hela världen – inklusive Colombia. Har varumärket tillstånd att verka i vårt land? Vad skiljer denna bookmaker från andra? Du hittar svaren på dessa och andra frågor i recensionen nedan!

22BET Colombia – är det lagligt?

22BET är ett varumärke som går tillbaka till så tidigt som 2007 med initiativet från Betb2b.com, som tillsammans med 1XBET var en av Rysslands mest välkända bookmakers. Den senare har även sponsrat flera fotbollsklubbar, bland annat Chelsea FC och Liverpool FC. 22BET Colombia grundades 2018 på grundval av en verksamhetslicens som Curaçaos regering beviljat bookmakern (Curaçao eGaming nr 8048). Spelare från Colombia kan därför placera sportspel inte bara i colombianska pesos, utan även i dollar och euro. Dessutom erbjuder denna bookmaker nya spelare från Colombia en välkomstbonus som vi kommer att berätta om nedan.

22BET Colombia välkomstbonus

Nya 22BET Colombia-användare kan räkna med en välkomstbonus efter att ha registrerat sig på bookmakerns webbplats. Enligt bookmakerns försäkringar på sin officiella webbplats kan denna bonus vara upp till 420 000 colombianska pesos. Allt du behöver göra för att få den är att registrera dig på bookmakerns webbplats. För detta behöver du bara vara minst 18 år gammal och ha ett giltigt telefonnummer och en giltig e-postadress. Bookmakern har reducerat formaliteterna till ett minimum och kräver inte att användarna ska verifiera sina identitetshandlingar. Tack vare den här tjänsten kan användarna placera spel helt anonymt. Men det är inte allt – många andra kampanjer har förberetts för spelarna – t.ex. en fredagsbonus, bonusar för förlorade insatser och många fler.

22BET Colombia – lätt att navigera, tydlig webbplats

Det har aldrig varit enklare att satsa! Webbplatsen för 22 BET Colombia har utformats med alla användare i åtanke och är tydlig och lätt att navigera. Även om översättningsfel har varit ett av de vanligaste klagomålen på webbplatsen fram till nyligen, bör det noteras att de ofta förekommer på andra bookmakers webbplatser som verkar på en så stor, global skala som 22BET Colombia. Det bör dock noteras att moderatorn i varje ny version av webbplatsen försöker eliminera dem på ett effektivt sätt.

22BET Colombia – tillgång till spel och spel från hela världen

Detta är definitivt den största fördelen med 22BET Colombia. Denna bookmaker erbjuder en bred tillgång till spel och spel – inte bara från Colombia, utan från hela världen. Efter registrering kan spelarna också få tillgång till ett online casino och pokerspel. De flesta spel som placeras hos 22BET Colombia är dock på sportspel – enligt bookmakern är 95 % av dem på fotboll.

22BET Colombia – flexibla insatsgränser och snabba utbetalningar

En annan fördel med 22BET Colombia är att insatsbeloppet är flexibelt. Beloppet varierar beroende på vilken sport eller liga du väljer. Minimiinsatserna är låga, t.ex. för UEFA-EM är minimiinsatsen bara 800 pesos. Det är dock värt att notera att det för de flesta av spelen inte finns några maximala insatsgränser, så spelarna kan satsa hur mycket som helst. 22Bet Colombia ger också sina spelare stor frihet när det gäller utbetalningar. De pengar som tjänas in kan tas ut när som helst – både genom överföring till ett konto och till exempel i form av kryptovalutor. Allt detta gör att denna bookmaker är oöverträffad i många avseenden.


Relevanta nyheter