Intro

22bet uttag

22bet_withdrawal

Efter att ha granskat insättningsmetoderna hos 22bet kan vi gå vidare till en sammanfattning av hur uttag av de pengar du tjänar fungerar. Det är värt att nämna redan från början att den maximala uttagsvolymen har begränsats till 600 000 euro. Trots denna begränsning kommer de flesta av oss inte att behöva oroa oss för att överskrida den inom kort. Vi måste ha mycket tur under matchen! Innan vi behöver oroa oss för att nå uttagsgränsen måste vi ta oss an spel med mycket höga odds och insatser. Den stora fördelen med 22bet är dock den lägsta uttagsfrekvensen. Operatören låter oss ta ut pengar från så lite som en euro. Tack vare detta behöver vi inte oroa oss för att vi inte kan samla ihop rätt summa pengar för uttag. Enligt vad vi kan läsa i villkoren som finns på 22bets hemsida är det högsta möjliga oddset under ett spel 200. Situationen förändras inte oavsett vilken insats som väljs. Samma sak gäller för det högsta uttaget. Det maximala beloppet för ett enskilt uttag är detsamma oavsett vilken insats du vinner på.

Även om chansen att vinna en sådan summa är liten kan ingen förbjuda oss att jaga våra drömmar. Det finns dock en mycket viktig regel på 22bet. För att göra ett uttag får du inte bryta mot reglerna. Webbplatsen är till exempel skyldig att vägra ett uttag om det misstänks att de insatta pengarna är stulna. I ett sådant fall blockeras uttaget tills hela händelsen har klargjorts med banken. Du bör också komma ihåg att planera hur du ska ta ut dina pengar. På så sätt undviker vi obehagligheter när vi försöker ta ut de ackumulerade pengarna. Även om bet22-operatören inte tillämpar låga uttagsgränser kan det vara annorlunda om det är en parabank eller ett annat betalningsföretag som du vill överföra dina pengar till. Vissa privata finansbolag tillämpar ogynnsamma gränser för enstaka insättningar och uttag.

Låt oss också se till att vi tar ut pengarna vi tjänar på samma sätt som vi satte in dem på 22bet-webbplatsen. Leverantören kräver att vi har samma uttagsmetod som insättningsmetoden. Viktigast av allt är att du kontrollerar de lokala lagarna. Om det är olagligt att använda spelinstitut i det land du befinner dig i bryter du mot 22bets villkor. En annan viktig faktor i samband med insättningar och uttag är de kampanjer och välkomstbonusar som erbjuds av 22bet. Det finns gott om extra spins, extra insättningar och andra faciliteter för spelare. Du måste dock välja att operatören ska lägga till de extra pengarna på ditt konto. Om du glömmer att lägga till gratissnurren eller den ökade insättningen innan du tar ut pengarna kommer du inte att kunna dra nytta av kampanjen när du begär överföringen.


Relevanta nyheter