Intro

22Bet Slovenien

Slovenien är ett ganska komplicerat land, där många rättsliga lösningar saknas och andra ofta är dåliga. När det gäller lagen om lagligheten av alla typer av spelverksamhet är landet ett av de mest restriktiva länderna i världen. På den lokala marknaden innehas monopolet av ett företag, som naturligtvis är kopplat till statliga myndigheter, och lagen om onlinespel är praktiskt taget obefintlig. Hur ser det ut på nära håll? Vilka är alternativen? Varför är 22Bet Slovenia värt att nämna?

Hur ser spellagen ut i Slovenien?

Sloveniens spellagar är mycket restriktiva. På den stationära marknaden där du kan sätta in pengar för ett spel finns det faktiskt bara en laglig bookmaker – Sportna Loterija, som har ett fullständigt monopol och har funnits sedan 1996. Tack vare denna situation har skattemyndigheterna naturligtvis full tillgång till information om avslutade satsningar och eventuella vinster (och naturligtvis betalda skatter).

När det gäller bookmakers online-verksamhet är rättsläget relativt komplicerat – den officiella slovenska plattformen är naturligtvis den som har monopol på spel i Slovenien, men bortsett från det finns det inga hinder för att använda utländska sajter (som har lämpliga språklokaliseringar), eftersom det inte finns några relevanta lagar som på något sätt skulle kunna stabilisera rättsläget när det gäller den här grenen av spelverksamheten. Vissa marknadsaktörer har gett upp sin verksamhet i landet, men det finns flera starka varumärken på marknaden, till exempel 22Bet Slovenia.

Slovenien – de mest populära bookmakerna online.

På spelmarknaden i Balkanlandet finns det inte en sådan mångfald bland spelbolagen som i Polen. Som nämnts i föregående stycke är Sportna Loterija den enda helt och hållet juridiska enheten som är verksam inom denna bransch, vilket samtidigt innebär att den är mest populär bland invånarna i detta land.

Men eftersom naturen avskyr ett vakuum kan du på Internet hitta ett större antal spelerbjudanden, varav de mest kända är:

  • Betway,
  • 888 sport
  • Bet365
  • 22Bet Slovenien

Vad skiljer 22Bet Slovenia från andra bookmakers i landet?

22Bet Slovenia har, inte utan anledning, på mycket kort tid (bara tre år) skapat sig en mycket solid position på den lokala marknaden. Det är ett av de bästa alternativen i det mycket strikt spelorienterade Slovenien, vilket har flera fördelar:

  • 22Bet Slovenia har ett av marknadens största spelerbjudanden – du kan hitta både individuella sporter som tennis, biathlon eller boxning och lagsporter som basket, handboll, volleyboll, fotboll eller ishockey.
  • 22Bet Slovenia Bookmakers har en gåva till alla nya användare – 100 % bonus på spel upp till 122 euro.
  • Ett annat specialerbjudande från 22Bet Slovenia är fredagsfördubbling (upp till 100 euro) eller en mycket spännande lösning i händelse av en dålig serie av spel. Efter 20 förluster i rad får du möjlighet att spela gratis med vilken insats som helst – insättningen kan vara 2, 5 eller 10 dollar.
  • Betalningsalternativ – 22Bet Slovenia har över tvåhundra metoder för att sätta in kapital på ditt konto och ta ut dina vinster. Det breda utbudet av elektroniska plånböcker omfattar till exempel PayPal. Det är också möjligt att koppla ditt konto på webbplatsen till ett kreditkort.

Om du ska använda dig av 22Bet Slovenias tjänster ska du komma ihåg att spela ansvarsfullt.


Relevanta nyheter