Rabona

Rabona_logo
Bonus

100 €

Bookmakern Rabona har funnits på marknaden sedan 2019 och har anslutit sig till en grupp av spelbolag som kallas TranelloGroup. Användarna kan satsa på både sport och e-sport. Denna bookmaker erbjuder oss kortspel, blackjack, roulette, slots och andra typer av underhållning från välkända leverantörer på marknaden. När vi har registrerat oss på webbplatsen får vi som spelare tillgång till vårt personliga konto. Uttag av pengar kommer att göras tillgängliga efter verifiering av vårt konto. För detta ändamål måste vi skicka dokument som bekräftar vår identitet, ålder och bostadsort till en e-postadress. Huvudwebbplatsen har översatts till 11 olika språk, däribland italienska, franska och ryska. Spelarkontot är tillgängligt i nio olika valutor: rubel, dollar, euro och flera andra.

Rabona-1 Under de första tolv månaderna av verksamheten lyckades Rabona bookmakerföretag få en stor bas av regelbundna användare, som praktiskt taget bara lämnar positiva kommentarer. Eventuella tvister löses löpande av kundtjänsten som är öppen dygnet runt. Vi kan kommunicera via telefon, livechatt eller e-post.

Rabona Bookmaker erbjuder nya spelare ett mycket generöst bonusprogram, och efter registrering finns en bonus på upp till 15000 rubel för den första insättningen. För regelbundna spelare finns det också ett lojalitetsprogram. Tillsammans med vinsterna får spelaren inte bara pengar utan även samlarkort. Om en spelare lyckas samla ihop en samling av olika fotbollsspelare kan han få ett kontantpris på 12 000 rubel. Rabon bookmakers arbete är baserat på licensnummer 8048/JAZ som beviljats av regeringen i Curacao och Antillephone. Verksamheten hos denna bookmaker är baserad på mjukvara från välkända leverantörer, som t.ex: 1x2gaming, Relax Gaming, ELK, Microgaming, Spinomenal och många andra.

100 € bonus – registrering100 € bonus – registrering

💳 Betalningsmetoder hos Rabona bookmaker

Rabona bookmaker har en hel del olika betalningsmetoder i sitt utbud. De mest populära är MasterCard- och Visa-insättningskort, liksom Revolut- och Neosurf-kort eller Trustly-betalningar. Var och en av dessa metoder är helt säkra. Det bör noteras att denna bookmaker i framtiden definitivt kommer att öka antalet tillgängliga betalningsalternativ.

💰 Bookmaker – kampanjer och bonusar

I början bör vi nämna en mycket attraktiv välkomstbonus. För att kunna få den måste du göra den första insättningen – det högsta beloppet för att få bonusen är 100 euro. Spelarna har sju dagar på sig att ta ut bonusen och det högsta tillåtna beloppet för att spela med en aktiv bonus är 5 euro. Andra bonusar som finns hos Rabona bookmaker inkluderar:

  • cashback-erbjudanden,
  • bonusar för omladdning under helgen,
  • första insättningsbonus (sportspel – första bland insättningar),
  • 50 % veckovis omladdningsbonus.

📱 Rabona – tillämpningar och rörlighet

Rabona-2 Med Rabona bookmaker kan vi spela utan problem på surfplattor och smartphones med iOS/Android installerade. Vi behöver ingen applikation för att spela, eftersom bookmakern har en specialanpassad mobilwebbplats som är utformad för att spela på sådana enheter. Med en mobil enhet kan vi försöka spela över 2000 olika spel. Det bör noteras att webbplatsens utseende ger ett mycket positivt intryck. Webbplatsen ser mycket professionell ut, även på grund av dess färgschema.

🎲 Rabona – typer av spel som finns tillgängliga

Rabona bookmaker erbjuder många olika spel. Alla, även de mest krävande användarna, kommer att hitta något som passar dem. Vi kan satsa på sportevenemang (både live och före match på över ett dussintal olika sportgrenar). Hos Rabon bookmaker kan du också satsa på virtuella sporter, till exempel fotboll (inklusive VM), hockey, tennis, basket, häst- och hundkapplöpning. Det finns ingen satsning på e-sport.

🎰 Rabona spelautomater

Rabona-3 Spelautomater är också värda att nämna. Rabona bookmaker, har i sitt erbjudande sådana spel som Platooners Slot, Fortunium Slot, Robin of Sherwood Slot, Twister Slot och Asgard Slot. För användare som inte gillar slots erbjuder denna bookmaker även bordsspel. Roulette, Blackjack, kortspel (t.ex. poker, inklusive videopoker) – det här erbjudandet är definitivt för krävande spelare. Vad sägs om ett live casino? Hos Rabon bookmaker hittar du många bord för livespel. Utbudet av spel är stort, bookmakern utvecklas ständigt och introducerar helt nya spel i stor skala. Det är inte konstigt att den i en så snabb takt kan vinna erkännande bland allt fler användare.


rabona преглед rabona 审查 rabona recenze rabona gennemgå rabona recensie rabona review rabona ülevaade rabona arvostelu rabona revue rabona übersicht rabona αναθεώρηση rabona felülvizsgálja rabona recensione rabona 見直し rabona pārskats rabona peržiūrėti rabona recenzja rabona revisão rabona recenzie rabona recenzia rabona pregled rabona revisar rabona recension rabona обзор