Intro

22bet Finland

Bookmaker-spel väljs oftast av personer som förväntar sig något mer av sporten – möjligheten till extra vinst. Varifrån kommer framgången för bookmaker-spel? Jag kontrollerade det och i den här recensionen presenterar jag information om 22bet Finland. Där hittar du information om erbjudandet, kundtjänsten och aktuella bonusar.

Öppna ett konto 22bet Finland, identitetskontroll

Låt oss börja med en bedömning av förfarandet för att öppna ett konto – här är det ingen överraskning att 22bet Finland rankas bland de bästa internationella bookmakingoperatörerna. Det tog bara några minuter att fylla i formuläret och göra KYC-kontrollen (Know Your Customer), vilket är ett förfarande som innebär att man bekräftar en spelares identitet, t.ex. genom att skicka in ett giltigt pass, körkort eller ID-kort

22bet Finland kundsupport

När det gäller 22bet Finland bookmakerns supportavdelning är jag mycket imponerad. Det går snabbt, smidigt och utan problem att ta kontakt med oss. Denna bookmakeroperatör erbjuder sina kunder en supportavdelning via livechatt, e-post eller telefonkontakt. Utan tvekan har 22bet Finland åtagit sig att vara transparent gentemot sina kunder.

PS supportavdelningen är trevlig – jag hade ett problem med registreringen, det visade sig att jag försökte verifiera mig själv med hjälp av ett utgånget körkort, jag var inte medveten om detta. Jag fick ett svar på mindre än 5 minuter, trots att felet var på min sida fick jag omfattande hjälp med ytterligare registrering, och slutligen registrerade jag mig på 22bet Finland med mitt nuvarande pass.

22bet Finlandinsättnings- och uttagsmetoder, valutor som stöds

22betFinland rankas återigen mycket högt i rankingen – ett stort antal insättningsalternativ med hjälp av internationella mäklare, och dessutom kan du även göra insättningar med kryptovalutor som bitcoin.

Hos 22bet Finland bookmaker stöds nästan alla valutor, inklusive euro, US dollar, pund, men även mer nischade valutor som tjeckiska koruna. Men om det finns problem med att sätta in en viss valuta kan du använda kortbetalningar med automatisk valutaomvandling. 22bet Finland accepterar förutom betalkort även mobila betalningar, onlineoperatörer som Neteller och Skrill. Dessutom kan 22bet Finland-kunder använda förbetalda kort (paysafecard) eller vanlig internetbank.

22bet Finland specialerbjudanden

De flesta bookmakers, inklusive 22bet Finland, har förberett kampanjerbjudanden för sina kunder för att uppmuntra dem att använda erbjudandet. Det är inget konstigt i det, eftersom konkurrensen på marknaden för sportspel är enorm, men med gott samvete kan jag säga att 22bet Finland skulle klara sig utan specialerbjudanden – deras sätt att göra affärer och hur de behandlar sina kunder är tillräckligt för att utvärdera 22bet Finland mycket positivt. Startbonusen hos den diskuterade bookmakern är 122 % av den första insättningen. Detta är mer än det genomsnittliga bonusbeloppet, gränsen är upp till 122 euro (eller omräkningskursen i lokal valuta).

Slutligen, bra information för dem som föredrar att stanna längre efter att ha valt en bookmaker, 22bet Finland överraskar sina spelare med cykliska kampanjer, till exempel – insättningar som görs på fredagar kan kvalificera sig för kampanjer.


Relevanta nyheter