Intro

22bet insättningsmetoder

22bet_deposit

De flesta spelare som spelar på betting och onlinecasino uppskattar det stora antalet insättnings- och uttagsmetoder att välja mellan. Faktum är att vissa konsumenter litar så mycket på vissa insättningsmetoder att de endast använder webbplatser som samarbetar med deras favoritföretag. Därför bör operatören av bet22 få beröm. Webbplatsens ägare har sett till att spelarna har tillgång till de mest populära betalningsmetoderna. Dessutom hittar du även några nischade insättningsalternativ som kryptovalutor. De betalningsmetoder som 22bet har valt är pålitliga och snabba. Här hittar du de mest betrodda och mest använda transaktionsformerna i världen. De vanligaste insättningsmetoderna för 22bet-användare är Visa och Mastercard. De kännetecknas av enkelhet och snabba överföringar. Insättningar som görs via dessa operatörer sker nästan omedelbart. De flesta insättningar på 22bet kräver inga extra transaktionsavgifter. Om de gör det reduceras de till mycket små mängder.

En annan fördel med betalningsmetoderna hos 22bet är insättningsalternativen och gränserna på webbplatsen. Insättningsalternativen på 22bet inkluderar både traditionella banker och elektroniska plånböcker som PayPal, Skrill, Neteller och Paysafecard. Ovanstående metoder sätter in pengar på ditt konto nästan omedelbart när du begär en överföring. Väntetiden tar ibland bokstavligen mindre än 15 sekunder. Även om 22bet-operatören inte tar ut några avgifter för ovanstående betalningsmetoder, ska du komma ihåg att vissa bankoperatörer tar ut extra transaktionsavgifter för internationella överföringar. Därför kan överföringsbeloppet variera beroende på var du befinner dig. När du betalar via Skrill accepterar 22bet-operatören endast insättningar som görs via den e-post som vi använde när vi registrerade oss för ett konto hos dem. Se till att du använder samma e-postadress som du registrerade hos 22bet när du använder Skrill.

Det viktigaste steget är dock att se till att ditt konto har aktiverats. Annars är det inte möjligt att göra en insättning. Kom ihåg att lämna tillförlitliga uppgifter om din bostadsort och dina personuppgifter och bekräfta dem med dokument. Den maximala insättningsgränsen i 22bet beror främst på inställningarna för den bank eller det finansinstitut som du sätter in pengar från. Det minsta insättningsbeloppet varierar däremot från en till 10 euro beroende på vilken betalningsmetod du väljer. Den goda nyheten för dem som uppskattar onlineplånböcker är att 22bet accepterar insättningar via Neteller. Tänk också på att du är skyldig att ta ut dina pengar på samma sätt som du satte in dem. Det betyder att om du gör en insättning med ditt Visa och vill ta ut pengar, kommer 22bet att överföra pengarna till ditt Visa. Vi kan till exempel inte betala med Visa och sedan göra uttag med Neteller eller Skrill.


Relevanta nyheter